header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Algemeen

ECO bereid communicatiekanalen uit!

Nieuws afbeelding 28-9-2018
Beste trainer/ coach/ aanvoerder,

Naast dat Pelikaan een vereniging is waar veel aandacht voor het hockeyspel is moet er natuurlijk ook ruimte zijn voor gezelligheid. Wij als evenementencommissie hebben ons dan ook tot doel gesteld hier ons voor de volle 100% voor in te zetten.

De afgelopen jaren hebben wij geprobeerd iedereen te bereiken via de website, app, mail en social media, maar er is gebleken dat wij niet iedereen bereikten. Vorig jaar hebben wij als test geprobeerd via WhatsApp meer mensen te bereiken en zelfs te enthousiasmeren! Wij gaan dan ook dit jaar verder op deze ingeslagen weg van communiceren.

Wij doen graag een beroep op jullie als trainer, coach en/ of aanvoerder van het team om voor ons als centrale contactpersoon op te treden. Zodat wij zoveel mogelijk van onze leden kunnen bereiken en via jullie enthousiasmeren voor alle gezelligheid die wij buiten het hockeyen dit seizoen willen gaan organiseren. Wij zijn op dit moment bezig met het uitwerken van een paar mooie initiatieven die wij zonder jullie hulp niet kunnen realiseren! Binnenkort horen jullie hier meer van!

Op voorhand al bedankt voor jullie medewerking!

Met feestelijke groet,
Team ECO