header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Bestuursmededelingen

Start trainingen jeugd t/m 12 jaar

Nieuws afbeelding 28-4-2020 Beste spelers, ouders en verzorgenden,
 
De overheid heeft in samenspraak met de RIVM enige ruimte gegeven aan verenigingen door het buitensporten voor bepaalde doelgroepen weer toe te staan. Tevens heeft de KNHB voor de verenigingen richtlijnen opgesteld hoe we dit kunnen realiseren. We dienen samen op een verantwoorde wijze om te gaan met de versoepelde maatregelen en het bestuur heeft dan ook in samenspraak met de technische commissie besproken te beginnen met de trainingen voor de 1e doelgroep jeugd t/m 12 jaar (Funckey, Hockeyschool, F-jes, E-tje en D-tjes) op woensdag 6 mei, volgens het bijgevoegde trainingsschema. 
Tussentijds zijn er evaluatiemomenten waar vanuit verdere stappen genomen kunnen worden voor de 2e doelgroep: de jeugd van 13 tot 18 jaar (C, B en A spelers). De communicatie hierover zal wer gepubliceerd worden op de website.
 
Je houden aan de maatregelen is het keyword voor succes. Mede vanuit de overheid, RIVM, KNHB en de Gemeente Roosendaal vragen wij iedereen zich nadrukkelijk te houden aan de gestelde voorwaarden. Alleen door samen te werken kunnen wij als vereniging er voor zorgen dat onze leden op een veilige en prettige manier deel kunnen nemen aan de trainingen. Het niet naleven van de richtlijnen kan als consequentie hebben, dat we de trainingen niet kunnen continueren.
Daarnaast kunt u de KNHB website raadplegen voor informatie over de veiligheid- en hygiĆ«neregels. Deze worden ook in een extra bericht gepubliceerd. 

Wij vragen extra aandacht voor:
  • Betreden van de accommodatie buiten trainingstijden is niet toegestaan*
  • Ouders mogen het park niet betreden
  • Aan- afwezigheid te melden bij de trainer/ster
Wij danken u voor uw steun. 
#samensterk
 
Met sportieve groet,
Bestuur RMHC de Pelikaan

*gemeentelijke handhaving kan een boete uitdelen

Exrtra bijlagen:
Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

DOUCHES TOT NADER ORDER GESLOTEN
Corona Coaches

Contact

Adres
Heerma van Vossstraat 49
4708 AV Roosendaal

Contact
+31 (0 ) 165 537 688
[email protected]