header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Sponsoren

Rabobank verlengt sponsorschap

Nieuws afbeelding 3-10-2020 Rabobank Zuidwest-Brabant sponsort ook dit seizoen hockeyvereniging RMHC De Pelikaan in Roosendaal.  Richard van Diest, directeur Rabobank Zuidwest-Brabant, vertelt waarom Rabobank opnieuw trotse hoofdsponsor is: "Verlenging van het sponsorschap is een logisch vervolg op de jarenlange goede samenwerking. 

Met aandacht voor jong en oud en de vele vrijwilligers die aan de club verbonden zijn, is De Pelikaan voor velen een sportieve en plezierige ontmoetingsplek. Naast de onderlinge verbinding, passen ook duurzame initiatieven als de nieuwe LED-verlichting op de velden, aandacht voor de gezonde kantine en talentontwikkeling goed bij de Rabobank.” Wim Vromans, voorzitter van De Pelikaan, is blij met de ondersteuning: "De jarenlange samenwerking met Rabobank Zuidwest-Brabant stelt ons in staat om voor zo’n 1000 actieve leden de hockeysport mogelijk te maken. De afgelopen jaren is mede door die ondersteuning de accommodatie up-to-date gebracht en de training en opleiding van de jeugd verbeterd. Met de verlenging van deze samenwerking is dit voor komend seizoen weer gegarandeerd.”

Digitaal schudden Wim en Richard elkaar vandaag de hand op een mooi hockeyseizoen en dito samenwerking. "Hopelijk gooit corona niet te veel roet in het eten om elkaar ook dit seizoen te kunnen ontmoeten en sportieve prestaties neer te zetten!” 
#samenmeermogelijk #decoöperatieverabobank

Contact

Adres
Heerma van Vossstraat 49
4708 AV Roosendaal

Contact
+31 (0 ) 165 537 688
[email protected]