header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Technische zaken

Bericht van de Technische Commissies

Nieuws afbeelding 27-5-2021
Beste coaches, trainers, speelsters en spelers

Het einde van het seizoen nadert en zoals jullie in eerdere berichtgeving hebben gezien, gaan we voor de zomer al activiteiten ondernemen met de nieuwe teams. 
We verwachten rond 1 juni de nieuwe teamindelingen te publiceren op de site. Dit zal achter de inlog zijn. Dus iedereen moet met zijn eigen code inloggen om de teamindeling te kunnen zien. 

Vervolgens kan er de week daarop (7 juni) gestart worden met het trainen in de nieuwe teams. Isabel Linders is druk bezig met het maken van een nieuw trainingsschema. Dit schema komt deze week nog op de site en de app. Dus houdt dit goed in de gaten. Dit betekent dus dat er in het weekend van 5 en 6 juni eventueel nog wedstrijden ingepland kunnen worden met de huidige teamsamenstelling. Dit in tegenstelling tot een eerder bericht. Het seizoen eindigt, zoals eerder vermeld, in het weekend van 27 juni. Dan worden ook de materialen ingeleverd bij Isabel. 
Jullie zijn als coaches en trainers vrij om gebruik te maken van deze weken om kennis te maken met jullie nieuwe team! Als jullie hulp nodig hebben, of er zijn zaken niet duidelijk, richt je dan tot je lijncoordinator of trainingscoordinator. 
Op deze manier kunnen we zowel in de Top als in de Breedte lijn starten met hockeyen in de nieuwe team samenstelling voordat we de zomervakantie in gaan. 
Let wel dat in de app je eigen nieuwe team en de nodige informatie pas zichtbaar is vanaf 7 juni. Dit heeft te maken met administratieve verwerking die achter de schermen nog moet plaatsvinden. 

Let op, de uitzondering hierop is de jongste jeugd (3-6 tallen en de hockeyschool) zij trainen nog tot en met 11 juni met de huidige teams (dus niet met de nieuwe teams) en hebben dan een leuke afsluiter in de vorm van een jongste jeugddag op zaterdag 12 juni. De huidige achttallen stromen allen door naar de D jeugd. Dus zijn gaan wel in de nieuwe teams trainen. 

Dan nog een berichtje vanuit de KNHB. Zij willen, indien de coronamaatregelen het gaan toelaten, een korte competitie opzetten in de maand juni. Wij hebben als club hiervoor alle jeugdteams opgegeven, dus D jeugd t/m A jeugd in de nieuwe teamsamenstelling. Op de zaterdagen in juni zouden dan wedstrijden gespeeld gaan worden. Of dit door gaat weten we nog niet, maar zodra hierover meer bekend is, dan horen jullie dit van ons. 

Met sportieve groet, 
Marjolein Steenks Janssen
(Namens de gehele TC Top en Breedte )