header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Sponsoren

Partnership met Volvo Bluekens verlengd

Nieuws afbeelding 28-9-2021

 

Ook voor het komende jaar mag de Pelikaan rekenen op het partnership met Volvo Dealer Bluekens B.V.

Dit is onder meer komende zaterdag (2 oktober a.s.) terug te zien als Bluekens een aantal auto’s zal plaatsen op ons terrein. Bluekens draagt lokale hockeyverenigingen een warm hart toe, waar wij zeer blij mee zijn.

In het bijzonder richten Bluekens en Volvo zich op de talentontwikkeling binnen de Nederlandse hockeysport. Via Bluekens kunnen onze leden ook het komende seizoen aansluiten bij de grotere (inter-)nationale hockey evenementen. Wij delen informatie graag met jullie.

Verlenging van het partnership betekent ook dat het komende seizoen de Volvo Clubbonus en de Volvo Clubbons Selekt aangevraagd kunnen worden door (de ouders / verzorgers van) onze leden.

Nog even kort hoe dat in zijn werk gaat: De Pelikaan heeft met Autobedrijf Bluekens B.V. al jarenlang een partnership. Dat betekent dat de Pelikaan een bonus van € 1.000 ontvangt bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid. Daarnaast ontvangt de Pelikaan nu ook € 500 bonus aankoop van een Volvo Selekt Occasion door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid.

De Volvo Clubbonus of Volvo Clubbonus Selekt wordt uitgekeerd indien er sprake is van:

·Een structureel en geldig partnership tussen een dealer en een hockeyvereniging.

·Bij de aankoop of lease van een nieuwe Volvo aan een lid, dan wel ouder/verzorger van het betreffende lid van de hockeyvereniging.

·De hockeyvereniging is (indirect) betrokken bij de verkoop/lease van een nieuwe Volvo

·De bonus wordt geoormerkt voor de jeugdopleiding of een duurzaamheidsinitiatief van de betrokken vereniging

·Een koper dient te verklaren lid te zijn van een vereniging of ouder/verzorger van een lid van de hockeyvereniging

·De auto voldoet aan de Volvo Selekt voorwaarden (niet ouder dan 5 jaar en maximaal 150.000km)

·De auto is aangemeld als Volvo Selekt

Uiteraard heeft de Volvo Clubbonus geen negatief effect op de eventuele korting of inruilprijs bij aanschaf of leasen van een nieuwe Volvo. De uit te keren bonus wordt door Volvo Car Nederland gefinancierd en staat los van de marge van Autobedrijf Bluekens B.V. Combineer een scherp voorstel met een bijzondere donatie in de clubkas en profiteer dubbel!

Mocht u nou eerder dit jaar (2021) een Volvo bij Bluekens hebben aangeschaft die (nog) in aanmerking zou kunnen komen voor de Volvo Clubbonus of de Volvo Clubbonus Selekt, neem dan vooral even contact op met Marloes van Egeraat van de Sponsorcommissie. Marloes is bereikbaar via 06-14957034. Zij bekijkt graag met u, in samenspraak met Bluekens of de Pelikaan alsnog aanspraak kan maken op de bonus.

 

Contact

Adres
Heerma van Vossstraat 49
4708 AV Roosendaal

Contact
+31 (0 ) 165 537 688
[email protected]