header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Technische zaken

Teamindeling 2020-2021 en vacatures

Nieuws afbeelding 1-7-2020 Beste spelers,
 
Ieder jaar is het weer een enorme uitdaging om de teamindeling voor het volgende competitieseizoen rond te krijgen. Vele vrijwilligers in de technische commissies steken hier vele uren werk in. Spelers en speelsters worden bekeken, geëvalueerd door de technische staf en is heeeeel veeeeel overleg voordat we tot definitieve plaatsing overgaan. Er moeten zo’n 1000 spelers en speelsters in ca. 70 teams worden ingedeeld. Een integer en zorgvuldig proces waarbij rekening wordt gehouden met ambities, speelklasse, teamgrootte, vrienden en vriendinnen en evaluaties van coaches en trainers. Zeker de periode die achter ons ligt was het een wat ingewikkeldere opgave dan andere seizoenen, maar er ligt nu een definitieve indeling waar de technische commissies volledig achter staan en die voldoen aan de kaders die de bond stelt aan onze inschrijvingen.
Voor de teams zonder coaches, roepen wij hierbij ouders op zich als vrijwilliger te melden, de teams kunnen immers zonder begeleiding niet van start in de competitie.
 
Momenteel wordt ook het trainingsschema ingevuld: ook hiervoor vragen we vrijwilligers zich te melden als trainer bij onze trainingscoördinator Isabel Linders.
 
Als laatste willen van dit moment gebruik maken uw aandacht te vragen voor de 2 vacatures in de zaalhockeycommissie en ook voor de lijncoördinatie in de breedtesport van de jongste jeugd jongens en de jongenslijn vragen wij u als vrijwilliger aan te melden!
 
Wij wensen iedereen een hele fijne zomer en hopen op een hele sportief en gezellig competitieseizoen 2020-2021.
 
Technische Commissie Bijlage