header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Technische zaken

Competitie & training tot einde seizoen

4-6-2021

Beste coaches, trainers, spelers en speelsters,

 

Komende week kan er worden gestart met trainen in de nieuwe teamsamenstelling. Dit geldt alleen voor de teams vanaf de D jeugd!

Inmiddels hebben we bijna alle teams kunnen voorzien van een coach en/of trainer. Het nieuwe trainingsschema is vandaag ook online geplaatst. Het verzoek is aan de coaches om met je team te communiceren wanneer er getraind kan gaan worden. Het kan namelijk zijn dat er wordt gekozen voor een keer trainen tot de zomerstop in plaats van twee keer. Hier zijn de coaches vrij in.

In het weekend van 12 juni starten voor de A tot en met D jeugd een minicompetitie welke bestaat uit maximaal 3 wedstrijden. We hebben de poules inmiddels gezien en er wordt door de bond nog gekeken of er iets in moet worden aangepast. Let wel dat de bond niet volledig heeft kunnen indelen op sterkte. Het kan dus zijn dat je in een sterkere of zwakkere poule bent geplaatst. Dit is alleen voor deze 3 wedstrijden.

Als jullie vragen hebben, richt je dan tot je coach, of de lijn coordinator van de Technische Commissie en dan proberen wij er samen voor te zorgen dat alles zo soepel mogelijk verloopt tot het einde van dit corona-competitie jaar.

Heb je als ouder of speler ambitie om training te geven of een team te coachen, dan zij wij en de leden van de club hier natuurlijk ontzettend blij mee. Want we zijn hierin afhankelijk van jullie als vrijwilligers.

 

Met vriendelijk groet,

Marjolein Steenks

Voorzitter Technische Commissie