header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Technische zaken

DWF + AANWIJZING ARBITRAGE MINI COMPETITIE

Nieuws afbeelding 9-6-2021 Beste teams 2021-2022 en teambegeleiding,

MINI COMPETITIE
Aankomend weekend 12 juni start de 'mini competitie' vanuit de KNHB voor de jeugd. Hierbij wordt enkel de SCORE op het DWF ingevuld.
Deze 3 weken-competitie wordt gespeeld in de nieuwe samenstelling, wat ook betekent dat de TELLERS van de fluitbeurten weer OP NUL staan!
De wedstrijden tijdens deze competitie worden door de Arbitragecommissie aangewezen.
Mocht je buiten deze competitie als jeugdteam en/of seniorenteam een oefenwedstrijd regelen, regel je zelf arbitrage en geef je deze door aan [email protected] .

Voor iedereen was het even hard werken achter de schermen om alles gereed te krijgen voor deze 3 weken-competitie.
Dat betekent dat de meeste informatie voor jullie, niet de gebruikelijke 2 weken vooraf bekend gemaakt kon worden.
Wij vertrouwen op jullie begrip en medewerking en wensen iedereen heel veel hockeyplezier toe tijdens wedstrijden!

FLUITBEURTEN
De fluitbeurten worden zo goed mogelijk verdeeld gedurende het hele seizoen, ook deze weken tellen uiteraard mee zodra we in september verder gaan.
Ieder team in de 1e lijn en breedte lijn wordt ingezet om te fluiten. De prioriteit ligt op een zo goed mogelijke bezetting op iedere wedstrijd, er wordt geen extra tijd vrij gehouden tussen fluiten en verzameltijd.

Mocht je een VERVANGER regelen, dan geef je dit door aan [email protected] dan wordt de fluitbeurt op de juiste naam geregistreerd. En kan de juiste persoon het DWF invullen.
AFMELDEN voor fluitbeurten is GÉÉN OPTIE! Het is een TEAMVERANTWOORDELIJKHEID om een fluitbeurt op te lossen indien je verhinderd bent, coaches ondersteunen en stimuleren hierin!

Een FLUITJE neem je zelf mee! Deze worden niet uitgeleend. Mocht je in de afgelopen periode examen hebben gedaan en het fluitje nog niet ontvangen hebben, mag je deze éénmalig ophalen bij ons.
Zorg dat je qua SHIRT een afwijkende kleur draagt ten opzichte van beide teams, kijk dus even vooraf welke teams je gaat fluiten.

PELIKAANAPP + DWF
In de Pelikaanapp staat alle informatie voor je wedstrijd / fluitbeurt; welke dag, welke tijd, welke wedstrijd/teams, welk veld en je collega.
Via de Pelikaanapp kun je ook het DWF invullen als coach en scheidsrechter.
De knop die leidt naar het DWF staat direct bij de wedstrijd in je eigen overzicht. Als je zelf 1x keer bent ingelogd in de app en zelf als scheids op de wedstrijd staat, heb je verder geen extra codes nodig.

Tijdens de minicompetitie wordt er alleen een score ingevuld en geen spelerslijst.
Na de wedstrijd vullen de 2 scheidsrechters de STAND en evt. kaarten in op het DWF.
De coach/manager van het thuis- en uit-team BEVESTIGEN daarna de score.Bij vragen vernemen wij dit graag!

Heel veel hockey- en fluitplezier!

Met sportieve groet,
De Arbitragecommissie