header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Bestuursmededelingen

Indian Maharadja nieuwe kledingleverancier

Nieuws afbeelding 12-8-2021

Met ingang van 1 januari 2022 wordt Indian Maharadja de nieuwe kledingleverancier bij RMHC De Pelikaan. Dat betekent dat vanaf de tweede helft van het komende seizoen 2021-2022 alle leden verplicht in het nieuwe thuisshirt van Indian Maharadja moeten spelen. Dit shirt zal vanaf de winterstop beschikbaar zijn bij Mervosport en is voor alle leden gratis beschikbaar!Verdere communicatie over het afhalen van deze shirts volgt t.z.t.!

Voor de nieuwe leden en andere leden die voor de eerste helft van het komende seizoen nog een thuisshirt nodig hebben, zijn er bij Mervosport tegen een zeer speciale prijs van 30,00 euro (Normaliter 45,00 euro) nog thuisshirts van Reece beschikbaar.

Voor de overige artikelen zoals uitshirts, shorts, rokjes en trainingspakken is het aanbod bij Mervosport ook al afgestemd op Indian Mahardja. Zodra deze beschikbaar zijn voor alle leden volgt er een bericht. Leden van de Pelikaan krijgen zoals gebruikelijk 10% korting op alle hockey artikelen.

Wij zijn zeer verheugd met dit partnership met onze nieuwe kledingleverancier en de continuïteit van de samenwerking met Mervosport!

Het bestuur