header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Pelikaan op Zuidwest TV

Technische zaken Nieuws afbeelding

21-4Wat een mooie promo voor onze club. Een leuk interview met Rogier Gutlich (coach MA1) en speelster Sophie Vromans over de aanpak van Tophockey bij Pelikaan. De meiden van A1 stralen van enthousiasme na een clinic van oranje international Jeroen Herzberger.  Zuidwest TV maakte er een reportage van. Bekijk ook de video . 

Lees verder

Helden op nieuwe sokken

Algemeen Nieuws afbeelding

6-4Vanaf het nieuwe hockeyseizoen 2017- 2018 gaat Pelikaan weer zoals vanouds met gestreepte sokken de strijd aan met zijn rivalen. De sokken hebben in de loop der jaren een paar maal een nieuw uiterlijk gekregen en na jaren van omzwervingen keren we weer terug naar de oude vertrouwde gestreepte sokken. De sokken zullen vanaf volgend seizoen verkrijgbaar zijn bij Mervo sport. 

Lees verder

Sportiviteit en respect

Sportiviteit & Respect Nieuws afbeelding

2-4Beste Pelikanezen 
Pelikaan heeft sportiviteit en respect hoog in het vaandel staan. Op onze club willen we graag dat iedereen zicht thuis voelt en het naar zijn zin heeft. Daarom hebben we sinds kort als een geheugensteuntje onze belangrijkste waarden op een mooie, niet missen banner gezet bij de kleedkamer ingang. Mocht je soms wat minder sportiviteit of respect ervaren dan

Lees verder

Vrijwilligers gezocht: o.a. wedstrijdsecretariaat, evenementen

Bestuursmededelingen Nieuws afbeelding

22-4Pelikaan draait op vrijwilligers. Maar draai jij al mee? We zijn momenteel weer op zoek naar enthousiastelingen die een aantal commissies komen versterken. Zo zijn we nu naarstig op zoek naar versterking van het wedstrijdsecretariaat. Je kan deze uitgebreide functieomschrijving hier lezen (of lees de bijlage).  Alle recente vacatures vind je altijd onder, je raad het al, het kopje "

Lees verder

Training geven is leuk en leerzaam

Jeugdzaken Nieuws afbeelding

27-2Training geven is leuk en leerzaam, kan als stage worden gebruikt voor school, en samen met iemand anders gegeven worden
 

Lees verder

6 Mei bitjes ophalen

Algemeen

24-4De bitjes zijn in huis! Vanaf 6 mei zijn deze op te halen aan de bar.

Lees verder

Inspirerende thema avond voor TOPtrainers.

Technische zaken

22-4 Afgelopen woensdag 19 april vond er een inspirerende thema avond plaats bij De Pelikaan.
De aanwezige Toptrainers werden in het eerste deel van de avond meegenomen door Sierd Nutma in de wereld van mentale training. Door middel van een uitdagende oefening werd aangetoond hoe je als trainer een optimale focus kunt creƫren bij spelers en speelsters in trainingen en wedstrijden.

Lees verder

Pelikaan goes on holiday Familietoernooi

Evenementen Nieuws afbeelding

29-3 Lieve Pelikaan familie,
Save the date! 24 juni familie hockeytoernooi! Dit jaar zetten we de vakantie al wat vroeger in; "Pelikaan goes on holiday"! Het animatieteam van Pelikaan zorgt op deze dag voor een onbezorgd en relaxed vakantiegevoel.
 

Lees verder

Opzeggen ? Voor 1 mei !

Algemeen

29-3 Overweeg je het lidmaatschap op te zeggen met ingang van het seizoen 2017/2018, let dan even op; de regels zijn als volgt:

Liefst opzeggen voor 1 mei 2017

Lees verder

Contact

Adres
Heerma van Vossstraat 49
4708 AV Roosendaal

Contact
+31 (0 ) 165 537 688
[email protected]