header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Sponsor actiesDE VOLVO CLUBBONUS HET PERFECTE RIJDEN IS VOOR U, DE BONUS VOOR UW CLUB.

Geacht clublid, Volvo komt met een creatieve en aantrekkelijke actie. Een Clubbonusactie die rechtstreeks ten goede komt aan onze clubkas! De actie loopt via Volvo-dealer Autobedrijf Bluekens die onze club een warm hart toedraagt.

Wat houdt de Clubbonus in? In het kort komt het erop neer dat elk clublid (of ouder van een jeugdlid) dat bij ‘onze dealer’ een nieuwe Volvo koopt of least, ervoor zorgt dat er een bedrag van € 1.000 in onze clubkas wordt gestort! Dit bedrag wordt door de importeur betaald en gaat dus niet ten koste van een eventuele dealerkorting of inruilprijs. Wij als club zouden het natuurlijk fijn vinden als u aan Volvo denkt bij het aanschaffen van een nieuwe auto. Gelukkig heeft u nog even de tijd want de Volvo Clubbonusactie loopt door tot en met 31 december 2017.

Om de hockeysport te ondersteunen doet Volvo meer dan de Volvo Clubbonusactie van € 1.000 per Volvo. Zo werken we nauw samen met wereldtoppers, Naomi van As en Billy Bakker als Volvo ambassadeurs. Zij, of andere hockey-internationals kunnen soms worden ingezet voor clinics. Op www.volvodrivingdutchhockey.nl vindt u meer Volvo-hockey informatie. Vergeet tijdens het gesprek bij Autobedrijf Bluekens niet te vermelden dat u lid bent van onze club en u graag gebruik maakt van de Clubbonus. Op naar een parkeerplaats vol met Volvo’s!Korting bij Mervo Sport Roosendaal

Bij Mervo Sport Roosendaal krijgt ieder Pelikaan lid 10% korting! Mervo is vaste leverancier voor de vereniging. Wij leveren alle kleding van de Pelikaan en voeren merken als: Reece, Osaka, Stag, Brabo, Grays, Adidas, Indian Maharadja, Mercian enzovoorts.

Bij Mervo vindt u ALLESop het gebied van hockey. Mocht u toch iets missen? Dan doen wij ons best om dit zo snel mogelijk voor u in huis te halen!

Voor meer informatie:

Mervo Sport Roosendaal

Dr. Braberstraat 24

of check eens online op www.mervoroosendaal.nl of www.facebook.com/mervoroosendaal