header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

BERICHT VAN HET BESTUUR

Bestuursmededelingen

19-4Maandag 16 april heeft er zoals aangekondigd een buitengewone Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden. Tijdens deze Ledenvergadering heeft het bestuur een aantal voorstellen gedaan die moeten leiden tot de vervanging van de huidige velden 2 en 3 in respectievelijk een waterveld en een zandveld. Deze voorstellen zijn unaniem door de Ledenvergadering aangenomen. De planning is dat de werkzaamheden

Lees verder

Scoren voor je club doe je zo!

Sponsoren

25-3De komende weken gaan de jeugdleden aan de slag met de verkoop van loten van "scoren voor je club". Zo gaan de kids al de eerste bijdrage leveren aan de renovatie van de velden 2 en 3. En zo komen we weer een stapje dichterbij het waterveld. 

Lees verder

OPROEP! Familietoernooi

Evenementen Nieuws afbeelding

16-4 Beste Pelikanezen,

20 mei (1 e pinksterdag) is het weer zover het familiehockeytoernooi 2018 een jaarlijkse traditie die staat voor gezelligheid en sportiviteit.
De organisatie is actief bezig met de voorbereidingen en nog op zoek naar teams met "talent”.

Lees verder

Hockeyclinics voor de jongste jeugd

Evenementen Nieuws afbeelding

27-3Er worden leuke en leerzame hockeyclinics georganiseerd voor de jongste jeugd. De hockeyclinic voor 3 tallen is op 6 mei, voor de 6 en 8 tallen zijn ze op 27 mei. Zet ze alvast in je agenda. 

Lees verder

Teamsamenstelling Competitieseizoen 2018-2019

Technische zaken

22-3 Het volgen van de ontwikkeling van onze spelers en speelsters gebeurt door het technische kader: de technisch managers en coördinatoren van de Technische Commissies (TC) Breedtesport en TOP Hockey, in nauwe samenspraak met de technische staf: trainers en coaches. Een speler/speelster wordt dus altijd door meerdere personen geëvalueerd, de teamplaatsing is altijd in overleg met meerdere

Lees verder

Opzeggen ? Voor 1 mei !

Algemeen Nieuws afbeelding

20-3 Overweeg je het lidmaatschap op te zeggen met ingang van het seizoen 2018/2019, let dan even op; de regels zijn als volgt:

Liefst opzeggen voor 1 mei 2018

Lees verder

Contact

Adres
Heerma van Vossstraat 49
4708 AV Roosendaal

Contact
+31 (0 ) 165 537 688
[email protected]