header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Sponsoring kleding

Veel teams worden op enigerlei wijze gesponsord met kleding. Een coole sweater of sokken zijn natuurlijk mooi om je te onderscheiden van de rest en je hebt een mooie trainingsset. De club verlangt daarvoor geen vergoeding zolang er geen sponsornaam op wordt bedrukt. Gebeurt dat wel dan vragen we 250 euro per team. Voor de eerste lijn teams is dat 1250 euro. Ook zijn er een paar regels. 

Zo worden de gesponsorde shirts en sokken alleen gedragen bij uitwedstrijden waarbij de tegenstander onvoldoende afwijkende kleur draagt (bijvoorbeeld Breda, ZwartWit of Tilburg). Dus bij andere uitwedstrijden is het reguliere thuistenue gewoon verplicht (dit is een door de KNHB gestelde regel). Het uitshirt dient rood te zijn.

Voor aanschaf van de kleding kan de sponsor terecht bij bij Mervo sport en kan daar een korting van 20% krijgen. Dit is niet verplicht. Op het uitshirt hoeft geen Rabobank logo geprint te worden (alleen voor Dames en Heren 1 en MA1 en JA1 is dit wel verplicht.

Op het thuisthirt, rokje, broekje sokken wordt geen sponsoring aangebracht anders dan de Rabobank. Alleen in nauw overleg met de sponsorcommissie is er plaats voor een eventuele tweede sponsor. 
 
 

Agenda

Nog geen agenda punten.

Contact

Adres
Heerma van Vossstraat 49
4708 AV Roosendaal


KVK 40280633

Contact
+31 (0 ) 165 537 688
[email protected]