header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
Bestuursmededelingen

Beste Pelikanezen, We zijn begonnen!

1-10-2021
De eerste competitiewedstrijden zijn gespeeld en die smaken naar meer: hopelijk kunnen we een heel seizoen gewoon lekker hockeyen!
Ook de bar is, met Carla en Alain aan het roer, weer volop in bedrijf. Er is nog wel het nodige werk te verdelen: help mee en draai ook eens een bardienst! Opgeven kan via de Pelikaanapp. Wie eerst meer wil weten kan natuurlijk achter de bar terecht voor informatie.
De bar is trouwens voorlopig niet meer in gebruik als bar ‘om aan te zitten of hangen’, maar als bestel- en afhaalloket. Dat kan en mag binnen de landelijke maatregelen zonder QR-code. Genieten van de consumpties kan bij goed weer natuurlijk buiten, maar anders ook binnen (aan de andere kant van de rood-witte lijn) in het niet-horeca- gedeelte.
Dat klinkt ingewikkeld, maar wijst zichzelf in het cluhuis.
Verder zitten we midden in de ‘Week van de Scheidsrechter’, die maar liefst twee (het vorige en het komende) weekenden omvat! Een hockeywedstrijd fluiten is beslist niet gemakkelijk en het is ook niet altijd even dankbaar werk, maar zonder scheidsrechters geen hockeywedstrijd. De ene scheidsrechter is beter dan de andere en soms tref je net die andere. Scheidsrechters hebben doorgaans de eigenschap niet alles te zien en dat is soms helemaal niet leuk. Maar: het is niet anders en van discussie of opmerkingen, of erger, over beslissingen wordt niemand wijzer. Realiseer je, als coach of ouder, dat de spelers op het veld een voorbeeld nemen aan jou! Houd het dus als coach bij aanwijzingen aan je spelers en als ouder/toeschouwer bij positieve aanmoedigingen en bemoei je niet met de arbitrage. Zo stellen we de scheidsrechters in staat om zich zo goed mogelijk van hun taak te kwijten. Uiteindelijk zorgen spelers, coaches en scheidsrechters samen voor hun ‘prettige wedstrijd’!
Vragen, suggesties en/of aanmelden als scheidsrechter? Meld het op [email protected]!
Een wetenswaardigheid: de postbus van De Pelikaan is opgeheven, omdat er behalve reclame nauwelijks nog papieren post werd ontvangen. Maar: wie de behoefte heeft om bijvoorbeeld een vrolijke ansichtkaart te sturen aan De Pelikaan, kan dat gewoon doen. Het adres is Heerma van Vossstraat (met drie s-en) 49, 4708 AV Roosendaal.
Veel plezier met trainen, coachen, spelen, fluiten en wat al niet meer! En blijf na je wedstrijd eens wat langer hangen om na te praten en om een andere wedstrijd te bekijken (of kom wat eerder)!

Prettige wedstrijd! 
Het bestuur

Contact

Adres
Heerma van Vossstraat 49
4708 AV Roosendaal

Contact
+31 (0 ) 165 537 688
[email protected]