header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Hockeyclub Zevenbergen H30-1 - H30-1 (HVA): 1 - 0

Gespeeld op: 24-3-2024

Altijd tegenwind in 7bergen.

Bij een goede voorbereidingen op de volgende wedstrijd hoort een analyse en evaluatie van de vorige. Inmiddels bijna 2 weken geleden mochten we op bezoek bij Zevenbergen.

Bij het inlopen proefden we de zilte lucht en werden we geholpen door de wervelwinden op het veld. Dit beloofde een gevecht met of tegen Moeder Natuur te worden. De wedstrijd begon met een 0-0 stand en dat is maar goed, want anders zou het wel heel oneerlijk zijn. Vol enthousiasme speelden we de bal rond, waar grote kansen voor beide partijen uitbleven. Na een wat ongelukkige samenkomst van omstandigheden, mocht Zevenbergen het vanaf 6,4 meter proberen: een strafbal. De tweede helft draaide de wind plotseling, dus mochten de Pelikanezen wederom het zware werk doen. Terwijl de bal toch voornamelijk tegen de wind in ging, wist de Pelikaan ook nu niet te scoren. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met een score die de moeite van het vermelden niet waard was. Het hoogtepunt bleek wat bloedspectakel bij de tegenstander. Gelukkig gaat het goed met hem. Ander goed nieuws is dat deze wedstrijd maar eenmaal per seizoen voorkomt. Laten we hopen dat volgende keer de winst wel onze kant op waait.

Als afsluiting van deze geweldige dag, zijn we uitgenodigd om een biertje te drinken in het clubgebouw. Ook hierover enkel lovende woorden: Doodse stilte, kilheid en natuurlijk tocht! In een gemiddelde wachtruimte van de tandarts is meer sfeer. De bitterballen waren voorzien van een kartonnen jasje. Het bier was te koud.

Goed. Gisteren hebben we weer hard getraind, er werd niet vaak gescoord, maar dat hebben we bewaard voor zondag. Komt allen ons aanmoedigen. Winst is gegarandeerd!

Andere verslagen

Tegenstander Datum
MHC DES H30-1
Berkel Enschot H30-1

Agenda

29-6 Familietoernooi
16-9 ALV 2024

Contact

Adres
Heerma van Vossstraat 49
4708 AV Roosendaal


KVK 40280633

Contact
+31 (0 ) 165 537 688
[email protected]