header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Welkom

De Roosendaalse hockeyvereniging RMHC De Pelikaan telt momenteel bijna 1.000 actief spelende leden. Daarnaast zijn nog enkele honderden vrijwilligers actief betrokken bij de club. Naast hockey organiseert de club veel andere activiteiten voor jong en oud (zoals een Sinterklaasmiddag, feesten voor verschillende leeftijdsklassen). Ook staan er regelmatig hockeytoernooien en clinics op het programma. 

Hockey is één van de snelst groeiende sporten van de laatste tien jaar. Met de hulp van de vele vrijwilligers weten we al jaren er voor te zorgen dat kinderen heel veel plezier beleven aan deze mooie sport. Niet voor niks is hockey een spel waar je wordt uitgedaagd maar ook nog heel veel nieuwe vrienden op doet.  Naast plezier geven we ook ruimte aan leden die prestatief willen hockeyen met extra ondersteuning. Veel jeugdteams spelen in de regionale top. RMHC De Pelikaan is met het huidige ledenaantal één van de grotere sportverenigingen in Roosendaal en bruist van de energie.

RMHC De Pelikaan heeft de beschikking over een waterkunstgrasveld,een semi-waterkunstgrasveld en twee zand ingestrooide kunstgrasvelden. De velden en het clubhuis van RMHC De Pelikaan liggen op Sportpark Hulsdonk. Kom gerust eens langs en maak kennis met de leukste sportvereniging van Roosendaal.