header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto

Materialen

De Pelikaan vindt het belangrijk dat speler/speelsters goed beschermd hockey beoefenen. Goed beschermd betekent hier passend bij het spelniveau, leeftijd en lichaamsbouw. Alle door RMHC De Pelikaan beschikbaar gestelde materialen voldoen aan de richtlijnen van de KNHB. Voor teams die geen vaste keeper hebben, proberen we een gemiddeld voor het team passende set samen te stellen. Voor teams met een vaste keeper is er ruimte voor maatwerk. 

Alle materialen uitgereikt door de materiaalcommissie zijn en blijven eigendom van RMHC De Pelikaan. Materialen worden in bruikleen ter beschikking gesteld aan de teams. Er is voor een aanzienlijk bedrag materiaal in omloop, zo’n 70 teams worden door RMHC De Pelikaan voorzien van materialen. Van onze teams en begeleiders verwachten wij dat hier zorgvuldig mee omgegaan wordt: ballen tellen na iedere training, neem de strafcornermaskers (die in de regel achter de goal liggen) mee, laat natte spullen uitgehangen drogen, laat je keepersuitrusting regelmatig controleren tijdens het materiaalspreekuur, sleep je keeperstas niet over de grond en laat hesjes regelmatig wassen. Uitgereikte materialen worden aan een verantwoordelijke persoon gekoppeld, derhalve hebben we liever niet dat onderling geruild wordt zonder toestemming van de materiaalcommissie.

De materialen worden aan deze persoon in bruikleen gegeven, ze worden op zijn/haar naam geregistreerd en hij/zij is verantwoordelijk voor het weer compleet inleveren van het materiaal aan het eind van het seizoen. Er is hierbij uitgifte aan:

1.     Trainers

2.     Coaches

3.     Keepers

Aan het begin van het hockey seizoen worden de keepers- en trainingsmaterialen uitgegeven en aan het eind van het seizoen weer ingenomen op vooraf op de site/app gepubliceerde data en tijden op de locatie van RMHC De Pelikaan. Materiaalcommissie. De materiaalcommissie is verantwoordelijk voor de inkoop, uitgifte en onderhoud van alle keepers- en trainingsmaterialen zoals ballen, pylonen, strafcornermaskers en hesjes. Daarnaast kan de materiaal commissie faciliteren bij het aankopen van zaken zoals netten, goals, veldafscheidingen of ondersteuning en advies bieden aan andere commissies zoals bijv. de accommodatie commissie. 

Alle communicatie met de materiaalcommissie verloopt via de mailbox mailto:[email protected] Via dit adres kan ook  een afspraak worden gemaakt.